Inbound Marketing یا بازاریابی درونگرا چیست؟

Inbound Marketing یا بازاریابی درونگرا چیست؟

بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) چیست؟

Inbound Marketing یا بازاریابی درونگرا چیست؟ بازاریابی درونگرا یک روش بازاریابی دیجیتال است که به شما کمک می‌کند تا با ایجاد محتوای مفید و تجربیاتی که با مخاطبان ایجاد می‌شود، مشتریان را به سمت کسب و کار خود جذب کنید. ایجاد محتوا و به اشتراک گذاری اطلاعات را به عنوان راهی برای دستیابی به مشتریان به جای متکی بودن به تبلیغات در اولویت قرار می‌دهد. این می‌تواند به ایجاد محیطی جذاب برای مشتریان کمک کند، علاوه بر محصولات برند شما، ابزارهای آموزشی، رسانه‌های تعاملی یا فرصت‌های ارتباطی را به آنها بدهد.

مطلب مفید:روش های بازاریابی اینترنتی چیست ؟

برای شروع برنامه ریزی یک کمپین بازاریابی ورودی، مهم است که تعیین کنید چه محتوایی را می‌توانید در هر مرحله از سفر مشتریان خود ارائه دهید. استفاده از نقشه سفر مشتری می‌تواند برای تشریح نقاط تماس تجربه خریداران، از آگاهی گرفته تا اقدامات و حمایت پس از خرید، مفید باشد.

تشریح تقویم محتوای برند شما و برنامه‌های تبلیغاتی به سازماندهی استراتژی بازاریابی ورودی شما نیز کمک می‌کند. این برای اندازه‌گیری معیارهای موفقیت کمپین شما در طول زمان اجرا و پس از آن بسیار مهم خواهد بود. علاوه بر این، می‌تواند به ایجاد خلاقیت در محتوا و استراتژی‌های توزیع شما در کانال‌ها کمک کند. قالب‌های مختلف محتوا یا راه‌های تبلیغ را امتحان کنید تا در مکان‌های مختلف به مشتریان دسترسی پیدا کنید. اگرچه بازاریابی درونگرا همیشه با تولید سرنخ یا افزایش فروش مستقیم مرتبط نیست، اما می‌تواند بخش مهمی از استراتژی بازاریابی دیجیتال یک کسب و کار باشد. هدف بازاریابی درونگرا افزایش آگاهی از برند است که اندازه‌گیری مستقیم آن دشوارتر است اما هنوز هم بسیار مهم است.

شاید این مطلب برایتان جالب باشد: دراپ شیپینگ چیست؟

چرا بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) مهم است؟

بازاریابی درونگرا به نیازهای مشتریان می‌پردازد. دسته‌بندی‌های مختلف بازاریابی، مانند بازاریابی محتوا، بازاریابی ایمیلی، بازاریابی رسانه‌های اجتماعی و بازاریابی دیجیتال، همگی می‌توانند مزایا را از ادغام استراتژی‌های بازاریابی ورودی در کمپین‌ها مشاهده کنند. روش بازاریابی درونگرا کمتر در مورد فروش است و بیشتر در مورد تولید محتوا و ارائه اطلاعات قوی در مورد برند و محصولات شما به مشتریان است. بازاریابی ورودی می‌تواند به اطلاع مشتریان در هنگام جستجوی اطلاعات در مورد محصولات کمک کند.

در نظرسنجی اخیر آمازون در مورد رفتار مصرف کننده و کشف محصول، بیش از نیمی از پاسخ دهندگان در مورد محصولات آنلاین تحقیق کردند. برندها می‌توانند با استفاده از بازاریابی درونگرا برای این کار آماده شوند تا اطمینان حاصل کنند که اطلاعات و منابع مورد نیاز مشتریان در وب سایت یا رسانه‌های اجتماعی آنها موجود است.

مطلب پیشنهادی: شبکه اجتماعی تردز

چرا بازاریابی درونگرا مهم است

هدف بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) چیست؟

هدف بازاریابی درونگرا این است که با استفاده از محتوای جذاب و مفید، مشتریان را از مخاطبان خود به شرکت خود جذب کنید، سپس پس از تبدیل شدن به مشتریان دائمی یا مشتری، به تعامل با آنها ادامه دهید. مرحله لذت به ویژه در نهایت می‌تواند مشتریان را تشویق کند تا به حامیان برند تبدیل شوند که به تداوم آگاهی از برند و ارائه سرنخ‌های بیشتر برای کسب و کار شما کمک می‌کند و ما را به مرحله جذب فرآیند بازمی‌گرداند.

در نهایت، بازاریابی درونگرا با ارائه اطلاعات مرتبط و ارزشمند به مشتریان دائمی و مشتریانی که می‌تواند به ایجاد روابط طولانی مدت با مشتری کمک کند، بازاریابی سنتی خارجی یا یک طرفه را به یک گفتگوی دو طرفه تبدیل می‌کند. توانایی آن در ایجاد روابط قوی که قادر به تبدیل مستمر سرنخ‌ها از طریق حمایت از برند هستند، چیزی است که آن را به یک استراتژی بازاریابی موثر تبدیل می‌کند.

بازاریابی درونگرا چگونه کار می کند؟

بازاریابی درونگرا با هدف جذب مشتری و ارائه مطالب برای مشتریان خود، به بهبود شرایط شرکت یا کسب و کار خود کمک می‌کند. این روش به نیازهای مشتریان می‌پردازند و به نیاز آنها پاسخ می‌دهند. استراتژی‌های بازاریابی درون‌گرا به شما کمک می‌کند تا به طور موثری برای مخاطبان هدف خود بازاریابی کنید. 

انتخاب برند برای کسب و کار خود بسیار مهم است. مطلب نکات مهم انتخاب اسم برند برای شماست.

استراتژی های جذب

استراتژی‌های بازاریابی درون‌گرا که مخاطبان و شخصیت‌های مشتری شما را جذب می‌کنند با ایجاد و توسعه محتوا مرتبط هستند. برای دستیابی به مخاطبان خود، با ایجاد و انتشار محتوایی مانند مقالات وبلاگ، پیشنهادات محتوا و رسانه‌های اجتماعی که ارزشی را ارائه می‌دهد، شروع کنید. مثال‌ها شامل راهنمایی‌هایی در مورد نحوه استفاده از محصولات شما، اطلاعاتی در مورد اینکه چگونه راه‌حل شما می‌تواند چالش‌های آن‌ها را حل کند، توصیه‌های مشتری، و جزئیات مربوط به تبلیغات یا تخفیف‌ها است.

برای جذب مخاطبان خود در سطح عمیق‌تری از طریق بازاریابی درونگرا، تمام این محتوا را با یک استراتژی سئو بهینه کنید. کلمات کلیدی و عبارات خاص مرتبط با محصولات یا خدمات خود، چالش‌هایی که برای مشتریان حل می‌کنید و راه‌هایی که به مشتریان کمک می‌کنید را هدف قرار دهید. این استراتژی سئو به محتوا و اطلاعات شما اجازه می‌دهد تا زمانی که افراد این اطلاعات را جستجو می‌کنند، به صورت ارگانیک در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) ظاهر شوند. این افراد مخاطب هدف شما و احتمالاً مشتریان مناسب برای کسب و کار شما هستند.

اگر نمی‌دانید که کسب و کار شما نیاز به وبسایت دارد یا خیر، این مطلب برای شماست: نیاز کدام مشاغل به وبسایت بیشتر است ؟

استراتژی های جذاب

هنگامی که از استراتژی‌های ورودی برای جذب مخاطبان خود استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که با سرنخ‌ها و مشتریان به گونه‌ای ارتباط برقرار می‌کنید و با آنها برخورد می‌کنید که آنها را وادار به ایجاد روابط بلندمدت با شما کند. هنگام استفاده از این استراتژی‌های تعامل، اطلاعاتی در مورد ارزشی که کسب و کارتان به آنها می‌دهد ایجاد کنید.

استراتژی‌های تعامل خاص ممکن است شامل نحوه رسیدگی و مدیریت تماس‌های فروش ورودی‌تان باشد. بر نحوه برخورد نمایندگان خدمات مشتری با تماس‌های افراد علاقه‌مند و مشتریان تمرکز کنید. علاوه بر این، مطمئن شوید که همیشه در حال فروش راه حل هستید تا فروش محصول. این اطمینان حاصل می‌کند که همه معاملات به توافقات سودمند دوجانبه برای مشتریان و تجارت شما ختم می‌شود، به این معنی که شما ارزشی را برای مشتریان مناسب خود ارائه می‌دهید.

برای جذب مشتری نکات جذب مشتری فروشگاه اینترنتی را بخوانید.

استراتژی های لذت بخش

استراتژی‌های درونگرا که باعث خوشحالی مشتریان می‌شوند، اطمینان حاصل می‌کنند که مشتریان مدت‌ها پس از خرید، خوشحال و راضی و مورد حمایت قرار می‌گیرند. این استراتژی ها شامل تبدیل شدن اعضای تیم شما به مشاوران و کارشناسانی است که می‌توانند در هر زمان به مشتریان کمک کنند.

ترکیب ربات‌ها و نظرسنجی‌های متفکرانه و به موقع برای کمک، پشتیبانی و درخواست بازخورد، راهی عالی برای خوشحال کردن مشتریان شما است. ربات‌ها و نظرسنجی‌ها باید در نقاط خاصی در طول سفر مشتری به اشتراک گذاشته شوند تا از مرتبط بودن و ارزشمند بودن آنها اطمینان حاصل شود.

به عنوان مثال، ربات‌های گفتگو ممکن است به مشتریان فعلی کمک کنند تا تکنیک یا تاکتیک جدیدی را که شما شروع به ارائه آن کرده‌اید تنظیم کنند و می‌خواهند از آن استفاده کنند. علاوه بر این، ممکن است یک نظرسنجی رضایتمندی شش ماه پس از خرید محصول یا خدمات شما توسط مشتریان ارسال شود تا بازخورد آنها را دریافت کند و ایده‌های بهبود را بررسی کند.

گوش دادن به رسانه‌های اجتماعی یکی دیگر از استراتژی‌های مهم در مورد خوشحال کردن مشتریان است. دنبال کنندگان رسانه‌های اجتماعی ممکن است از یکی از نمایه‌های شما برای ارائه بازخورد، پرسیدن سؤال یا به اشتراک گذاشتن تجربه خود در مورد محصولات یا خدمات شما استفاده کنند. با پاسخ دادن به این تعاملات با اطلاعاتی که به دنبال کنندگان کمک می‌کند، حمایت می‌کند و تشویق می‌کنند، نشان دهید که می‌شنوید و اهمیت می‌دهید.

در نهایت، مشخصه یک استراتژی درونگرا متمرکز بر خوشحال کردن مشتریان، راهبردی است که در هر شرایطی به مشتریان کمک می‌کند و از آنها حمایت می‌کند، آیا می‌خواهید کسب و کار شما ارزشی از آن کسب کند یا خیر؟ به یاد داشته‌باشید، یک مشتری خوشحال به یک طرفدار و برند تبدیل می‌شود، بنابراین تمام تعاملات بزرگ و کوچک را با دقت انجام دهید.

مطلب پیشنهادی: تاثیر طراحی سایت بر بازاریابی

هدف بازاریابی درونگرا چیست؟

تفاوت بین بازاریابی درونگرا و برونگرا چیست؟

بازاریابی درونگرا به نیازهای مشتریان می‌پردازد. دسته‌بندی‌های مختلف بازاریابی، مانند بازاریابی محتوا، بازاریابی ایمیلی، بازاریابی رسانه‌های اجتماعی و بازاریابی دیجیتال، همگی می‌توانند مزایا را از ادغام استراتژی‌های بازاریابی ورودی در کمپین‌ها مشاهده کنند. روش بازاریابی درونگرا کمتر در مورد فروش است و بیشتر در مورد تولید محتوا و ارائه اطلاعات قوی در مورد برند و محصولات شما به مشتریان است.

بازاریابی برونگرا می‌تواند به اطلاع مشتریان در هنگام جستجوی اطلاعات در مورد محصولات کمک کند. در نظرسنجی اخیر آمازون در مورد رفتار مصرف کننده و کشف محصول، بیش از نیمی از پاسخ دهندگان در مورد محصولات آنلاین تحقیق کردند. برندها می‌توانند با استفاده از بازاریابی درونگرا برای این کار آماده شوند تا اطمینان حاصل کنند که اطلاعات و منابع مورد نیاز مشتریان در وب سایت یا رسانه‌های اجتماعی آنها موجود است.

مطلب مفید:روش های ایمیل مارکتینگ و مزایا و معایب آن

مزایای بازاریابی درونگرا چیست؟

مزایای بازاریابی درونگرا با توجه به میزان محتوای با کیفیتی که می‌توانید به مشتریان خود ارائه دهید تعیین می‌شود. این می‌تواند از توضیحات محصول گرفته تا کمپین‌های تبلیغاتی و محتوای تکمیلی در وب سایت شما باشد. هر محتوای مرتبطی که می‌توانید برای آموزش برند، محصولات، پیام‌ها یا اطلاعات مرتبط به خوانندگان ارائه دهید، می‌تواند در استراتژی بازاریابی ورودی شما باشد.

مطلب پیشنهادی: محتوای تالیفی چیست؟ 

اگرچه تخصیص تکنیک‌های بازاریابی ورودی به معیارهای خاص می‌تواند دشوار باشد، می‌توانید یک روش استراتژیک را در نظر بگیرید که شامل تعداد مشتریان بازگشتی است که دارید. تکرار بازدیدکنندگان یا خریدهای تکراری می‌تواند معیارهای موفقیت در بازاریابی ورودی باشد. انجام نظرسنجی یا مصاحبه با مشتریان شما نیز یک راه عالی برای دریافت بازخورد در مورد نحوه درک برند شما است. مزیت بزرگ تلاش‌های بازاریابی درون‌گرا این است که می‌توانند به برند شما صدایی بدهند و ارتباط با مشتریان نیز می‌تواند به برند شما کمک کند تا اعتماد و اعتبار کسب کند.

علاوه بر این، محتوای ایجاد شده برای استراتژی بازاریابی ورودی شما می‌تواند بهینه‌سازی موتور جستجوی برند شما (SEO) را نیز بهبود بخشد. با در نظر گرفتن نیازهای مشتریانی که به دنبال محصولات خاصی به صورت آنلاین هستند، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که مثلاً اطلاعات سئو مرتبط در صفحات محصول، رسانه‌های اجتماعی یا وب سایت شما وجود دارد.

به طور خلاصه، مزایای بازاریابی درونگرا عبارتند از:

  • کمک به جذب بازدیدکنندگان مکرر یا تکرار خرید
  • تعریف صدای برند شما
  • ایجاد اعتماد و اعتبار برند
  • بهبود بهینه‌سازی موتور جستجو (SEO) برند شما

نمونه هایی از بازاریابی درونگرا

بازاریابی ورودی را می‌توان در طیف گسترده‌ای از استراتژی‌های بازاریابی محتوا یافت. این می‌تواند شامل محتوای متعلق به برند مانند پست‌های وبلاگ، وبینارها، اینفوگرافیک‌ها و خبرنامه‌ها باشد. همچنین می‌تواند شامل پوشش خارجی برند یا محصولات شما در سایر نشریات یا وب سایت‌ها نیز باشد. بازاریابی ایمیلی راهی برای آوردن محتوا مستقیم به صندوق ورودی مشترکین اختصاصی است. در رسانه‌های اجتماعی، هشتگ‌های الهام گرفته از برند و UGC نیز وجود دارد. به طور خلاصه، هر نوع محتوایی که نام تجاری یا محصول شما را ذکر کند یا نشان دهد، می‌تواند به افزایش آگاهی از برند و کمک به تبلیغ برای شما کمک کند.

بازاریابی درونگرا

چگونه با استراتژی بازاریابی درونگرا شروع کنید

شروع هر استراتژی بازاریابی ورودی ابتدا با شناسایی نقاط ضعف برنامه بازاریابی فعلی شما شروع می‌شود. استراتژی بازاریابی درونگرا برند شما باید منحصر به برند شما باشد. با فکر کردن به اینکه چه محتوایی می‌تواند به مشتریان شما کمک کند و می‌خواهید صدای برند شما در ارتباط با آنها چه چیزی باشد شروع کنید. اولین قدم عالی این است که محتوای تست A/B را شروع کنید تا ببینید چه چیزی در بین مخاطبان شما ایجاد می‌شود. هنگامی که درباره مشتریان خود اطلاعات بیشتری کسب کردید، می‌توانید با ارائه محتوای ارزشمند به آنها با کمک بازاریابی درونگرا، مطمئن شوید که نیازهای آنها را برآورده می‌کنید.

به عنوان یک بازاریاب ورودی، هدف شما این است که مشتریان جدید را به شرکت خود جذب کنید، با آنها در مقیاس بزرگ تعامل داشته ‌اشید و آنها را به صورت جداگانه خوشحال کنید. شما همچنین با تیم‌های فروش و خدمات خود شریک می‌شوید تا چرخ لنگر را به طور موثر حفظ کنید و به رشد کسب‌وکار کمک کنید. این کار بزرگی است، اما روش‌شناسی ورودی و مرکز بازاریابی شما را پوشش داده‌اند

ابزارهای جذب ابزارهای درگیر کردن ابزارهای لذت
تبلیغات جریان های رهبری محتوای هوشمند
ویدیو بازاریابی ایمیلی بازاریابی ایمیلی
وبلاگ نویسی مدیریت رهبری صندوق ورودی مکالمات
رسانه های اجتماعی ربات های مکالمه ای گزارش اسناد
استراتژی محتوا اتوماسیون بازاریابی اتوماسیون بازاریابی

چرا بازاریابی درونگرا یک استراتژی بازاریابی موفق است؟ بازاریابی درونگرا یکی از موفق‌ترین استراتژی‌های بازاریابی است، زیرا تمرکز آن بر ایجاد محتوای ارزشمند است که پاسخ‌های مفید، جالب، آموزشی یا سرگرم کننده را در صورت نیاز به کاربران ارائه می‌دهد. این نوع محتوای مفید، همراه با تجربه کاربری مناسب، بهینه‌سازی موتور جستجو با کیفیت بالا و بهینه‌سازی دقیق نرخ تبدیل، یک جعبه ابزار موثر در جذب، تعامل و تبدیل بازدیدکنندگان مناسب در وب‌سایت شما ایجاد می‌کند.

1.داده های خود را جمع آوری کنید

داده‌های دقیق و استخراج بینش‌های مرتبط از آن داده‌ها برای توسعه رویکرد بازاریابی ورودی مناسب برای سازمان شما حیاتی است. از این گذشته، بدون داده‌ها و گزارش‌دهی دقیق، نمی‌توان به درستی درک کرد که وب‌سایت و محتوای شما چگونه کار می‌کند، مخاطبان شما چگونه با وب‌سایت شما تعامل دارند، نقاط اصطکاک ممکن است در کجا باشد و چه تغییراتی باید در استراتژی‌های بازاریابی ورودی شما ایجاد شود.

2.مخاطبان و مشتری را درک کنید

دومین چیزی که برای توسعه استراتژی‌های بازاریابی درونگرا به آن نیاز دارید این است که نیازهای مشتری خود را ترسیم کنید. اگر قبلاً آنها را ندارید، باید برای هر یک از مشتریان هدف خود پرسونا ایجاد کنید. با یک ایده روشن از اینکه مشتریان دائمی شما چه کسانی هستند، می‌توانید مسیر آنها را از آگاهی اولیه تا مشتری و حامی برند ترسیم کنید.

گاهی اوقات ترسیم شخصیت‌های کاربر خاص خود کار ساده‌ای نیست، جایی که کار با یک آژانس بازاریابی می‌تواند بسیار سودمند باشد. تخصص ما در تحقیقات مخاطبان و تجزیه و تحلیل داده‌ها به ما امکان می‌دهد تا بینش عمیقی در مورد بازار هدف شما جمع‌آوری کنیم و اطمینان حاصل کنیم که شخصیت‌های شما دقیق هستند. با داشتن درک عمیق‌تر از مشتریان خود، می‌توانید استراتژی‌های بازاریابی، پیام‌ها و کانال‌های خود را برای تعامل مؤثر و تبدیل مشتریان ایده‌آل خود، به حداکثر رساندن ROI بازاریابی و افزایش رشد کسب‌وکار تنظیم کنید. 

نیازهای مشتری در بازاریابی مجازی

3.از قدرت اتوماسیون بازاریابی استفاده کنید

برای شروع استفاده از اتوماسیون بازاریابی، با تعریف واضح اهداف و مقاصد بازاریابی خود شروع کنید. وظایف و فرآیندهای بازاریابی خاص را که می‌توانند برای بهبود کارایی و اثربخشی خودکار شوند، شناسایی کنید. سپس، یک پلتفرم اتوماسیون بازاریابی را انتخاب کنید که با نیازها و بودجه شما مطابقت دارد و با یکپارچه‌سازی آن با سیستم‌ها و منابع داده موجود خود، آن را پیاده‌سازی کنید.

در نهایت، برنامه ای برای ایجاد محتوا، پرورش رهبری و گردش کار کمپین ایجاد کنید و به تدریج ویژگی‌های اتوماسیون، آزمایش و بهینه سازی را در طول مسیر پیاده‌سازی کنید تا از انتقال روان و استفاده موثر از اتوماسیون بازاریابی در استراتژی خود اطمینان حاصل کنید.

اگر برای بهینه سازی محتوا در وبسایت نیاز به اطلاعات دارید، این مطلب برای شما است: بهینه سازی محتوا برای وبسایت چیست؟

4.ایده های محتوای خود را در یک طرح محتوا جمع آوری کنید

داشتن یک برنامه محتوای جامد، کلید موفقیت یک استراتژی بازاریابی درونگرا است. یک برنامه محتوایی که به خوبی طراحی شده‌است، محتوای متنوعی را برای استراتژی‌های مختلف پرورش درون‌گرا فراهم می‌کند که به جذب مشتریان جدید برای کسب‌وکار شما، حفظ آنها و در نهایت تبدیل آنها به مشتریان وفادار کمک می‌کند.

با توسعه محتوای متنوع و ارزشمند که نیازها و علایق بخش‌های مختلف مشتریان را برآورده می‌کند، می‌توانید به طور موثر در بین مخاطبان خود اعتماد و اعتبار ایجاد کنید، برند خود را به عنوان یک مرجع در صنعت خود تثبیت کنید و روابط بلندمدت با مشتریان خود را تقویت کنید. علاوه بر این، یک برنامه محتوا به شما کمک می‌کند تا تلاش‌های خود را برای تولید محتوا ساده کنید و اطمینان حاصل کنید که محتوای شما سازگار، مرتبط و همسو با اهداف و اهداف تجاری شما است.

با ادغام برنامه محتوای خود با تاکتیک‌های مختلف بازاریابی ورودی، مانند سئو، رسانه‌های اجتماعی و کمپین‌های ایمیل، می‌توانید دسترسی خود را تقویت کنید، سرنخ‌های بیشتری تولید کنید و به بازده سرمایه‌گذاری بیشتری در سرمایه‌گذاری‌های بازاریابی خود برسید.

اگر می‌خواهید با رقبای خود رقابت کنید و نیازهایی که رقبا آن را برطرف نکرده‌اند، شما این کار را انجام دهید، مطلب نیچ مارکتینگ چیست ؟ را بخوانید.

5.محتوای شخصی شده را به اشتراک بگذارید

بارها و بارها تکرار می‌شود: مشتریان می‌خواهند محتوایی را ببینند که مستقیماً برای آنها اعمال می‌شود و برای آنها سودمند است. بازاریابی ورودی شخصی بر اساس ترجیحات مشتری همچنان به محبوبیت خود ادامه می‌دهد، به خصوص که خریداران انتظار تجربه سفارشی‌تری را دارند. شرکت‌هایی که می‌توانند این سطح از شخصی سازی را ارائه دهند، احتمال بیشتری برای ایجاد وفاداری و افزایش فروش دارند.

این مطلب برای شماست: پیام رسان های آنلاین جایگزین واتس اپ برای کسب و کارها

6.استفاده از هوش مصنوعی

هوش مصنوعی (AI) ممکن است آینده‌نگر به نظر برسد، اما مدتی است که اینجا بوده و در زندگی روزمره وجود دارد، حتی اگر همیشه متوجه آن نباشید. اما این بدان معنا نیست که برای کمک به مشتریان یا نوشتن محتوا با هوش مصنوعی نیاز به استقرار ربات‌های چت دارید. درعوض، هوش مصنوعی را به عنوان بخشی از بازاریابی ورودی با استفاده از آن برای کمک به ایجاد تبلیغات هدفمند، درک بهتر رفتار مصرف کننده و نیازهای خریدار، به دست آوردن بینش ارزشمند مشتری و ارسال پیام‌های پیگیری سبد خرید استفاده کنید.

برای شروع بازاریابی درونگرا چه کنم

این مطلب به کسب و کار شما کمک می‌کند: بزرگترین اشتباهات بازاریابی دیجیتال سال

جمع بندی

آیا می خواهید بفهمید که Inbound Marketing یا بازاریابی درونگرا چیست؟ بازاریابی درونگرا یک استراتژی کسب و کار است که حول محور جذب سرنخ‌ها از طریق محتوا و تجربیاتی است که فقط برای آنها تهیه شده‌است و در نتیجه مشتریان را به سمت یک شرکت می‌کشاند. بازاریابی درونگرا به جای تکیه بر تاکتیک‌های بازاریابی عمومی مانند تبلیغات بنری، پیام‌هایی را به اشتراک می‌گذارد که برای اطلاع‌رسانی و جلب توجه طراحی شده‌اند و در نتیجه باعث ایجاد علاقه و تقاضا می‌شوند.

بازاریابی درونگرا مانند یک هدف است، زیرا یک استراتژی است که برای جذب مشتریان و جذب یکپارچه آنها طراحی شده‌است. در حالی که سایر تاکتیک‌های بازاریابی گاهی اوقات می‌توانند مانند پایان دفعی عمل کنند، با رویکردهای سنگینی که افراد را از خود دور می‌کند، بازاریابی درون‌گرا می‌خواهد ارتباطات قوی برقرار کند.

شرکت طراحی سایت پارسینه وب این مطالب را به شما پیشنهاد می‌دهد:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *